Oedeemspecialist
  in Heerlen

  Oedeemtherapie
  image
  Oedeemtherapie

  Functioneert uw lymfesysteem niet goed? Dan kunt u last krijgen van oedeem. Laat uw overtollige vocht verwijderen door een oedeemtherapeut van Fysiotherapie Welten in Heerlen. Wij kijken samen met u welke behandeling geschikt is.

  Rugtherapie
  image
  Rugtherapie

  Last van lage rugpijn? Bij Fysiotherapie Welten in Heerlen kunt u terecht voor de behandeling van rugpijn en klachten, maar ook om klachten te voorkomen. Ook als u hernia of artrose heeft bent u bij ons in goede handen.

  Bindweefselmassage
  image
  Bindweefselmassage

  Heeft u huidaandoeningen zoals een verslapte huid of littekens? Bindweefsel-massage kan uitkomst bieden. Deze reflexzone therapie zorgt dat blokkades in uw lichaam verdwijnen. Neem contact op voor meer informatie.

  Al 15 jaar uw fysiotherapeut
  in Heerlen

  Ons ervaren team staat voor u klaar

  Met uw lichamelijke klachten bent u bij fysiotherapie Welten in goede handen. Naast algemene fysiotherapie kunt u in onze praktijk ook terecht voor oedeemtherapie, rugtherapie en bindweefselmassage. Het team van fysiotherapeuten bestaan uit 3 medewerkers met elk hun eigen specialisme. Mevrouw Tajran runt Fysiotherapie Welten al 15 jaar en is gespecialiseerd in oedeemtherapie. Ook is er een fysiotherapeut oncologie in opleiding.
  Daarnaast helpen wij u met:

  • Bewegingstherapie
  • Medical Taping Concept
  • Kinesitherapie
  • Oefentherapie
  • Hartrevalidatie
  • Thuiszorgfysiotherapie

  ​Wilt u weten wat Fysiotherapie Welten in Heerlen voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 045 - 571 23 43

  Wij zijn al 15 jaar
  oedeemtherapeut

  Uw oedeemspecialist in Heerlen

  Bent u bestraald of heeft u een operatie achter de rug? Hierdoor kan het zijn dat uw lymfevatensysteem niet goed functioneert en er plaatselijk vochtophoping ontstaat. Dit is vaak erg pijnlijk en kan u belemmeren in uw dagelijks functioneren. Dankzij oedeemtherapie in Heerlen wordt het vocht uit uw lymfe afgevoerd. Hiervoor bestaan verschillende technieken.

  Oedeemtherapie biedt uitkomst bij een plaatselijke zwelling in de huid, lymfoedeem. U kunt bijvoorbeeld een infectie of een zwaar gevoel in de armen of benen hebben. Ook bij lipoedeem, een abnormale verdeling van het vet in uw vetcellen kan oedeemtherapie u van uw klachten afhelpen.

  De fysiotherapeuten van Welten kijken samen met u hoe de behandeling verloopt. Zij houden in de gaten of de vochtophoping verdwijnt. Heeft u moeite met bewegen als gevolg van lymfoedeem? Als oedeem patiënt bent u bij Fysiotherapie Welten in goede handen. Het team fysiotherapeuten heeft maar liefst
  15 jaar ervaring met het behandelen van oedeem. Zij volgen de nieuwste cursussen en technieken op de voet. U bent dus gegarandeerd van een goede behandeling. Maak nu een afspraak via 045 - 571 23 43

  Wij rekenen af met uw
  rugklachten

  Ontdek wat fysio voor uw rug betekent

  Last van lage rugpijn? Bij Fysiotherapie Welten in Heerlen kunt u terecht voor de behandeling van rugpijn, maar ook om klachten te voorkomen. Ook als u hernia of artrose heeft bent u voor rugtherapie in Heerlen in goede handen.

  Als eerst wordt uw houding onder de loep genomen zodat de fysiotherapeut weet waar de pijn vandaan komt. Daarna wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Samen met de fysiotherapeut doet u oefeningen die de pijn bij het bewegen doen afnemen. Heeft u bijvoorbeeld chronische rugpijn? Dan gaan we via rompspieren werken aan de stabilisatie van uw rug.

  U kunt zonder verwijzing voor rugtherapie bij onze praktijk in Heerlen terecht. Als u een aanvullend pakket heeft van uw zorgverzekeraar wordt rugtherapie vergoed.

  Reken nu af met rugpijn en bel: 045 - 571 23 43

  Lichamelijke klachten?
  Wij helpen u ervan af!

  Ervaar nu een bindweefselmassage

  Heeft u slaapproblemen, hoofdpijn, gewrichtsklachten of net een operatie ondergaan? Dan kan bindweefselmassage uitkomst bieden. Ook uw littekens, striae en cellulitis kunnen met deze behandeling goed worden verholpen.

  Wat is het?
  Bindweefsel ondersteunt uw spieren, gewrichten en organen. Het leidt zenuwen en bloedvaten naar de organen. Daarnaast zorgt bindweefsel voor het vervoer van afvalstoffen, zuurstof en de aanmaak van nieuwe cellen en maakt het littekenweefsel los.

  Wat gebeurt er?
  In onze praktijk in Heerlen wordt uw bindweefsel geactiveerd en zo worden uw organen gestimuleerd en verdwijnen blokkades. Uw bindweefdelmassage kan als pijnlijk worden ervaren omdat de fysiotherapeut u vrij diep kneedt. De massage is geschikt voor elk huidtype en wordt bij huidproblemen en of lichamelijke klachten toegepast.

  Benieuwd wat bindweefselmassage voor u kan betekenen?
  Neem dan contact met ons op via 045 - 571 23 43

  Aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie

  Openingstijden

  Ma. van 8:00 tot 20:00 uur
  Di. van 8:30 tot 18:00 uur
  Wo. van 8:30 tot 20:00 uur
  Do.van 8:30 tot 18:00 uur
  Vr. van 8:30 tot 18:00 uur
  Za. van 8:30 tot 14:00 uur


  Contact opnemen?

  Captcha

  Wordt verwerkt...